Hacerme socio

Informació d'inscripció

Les inscripcions es poden fer directament des del web emplenant el formulari d'inscripció (online) o bé remetent el butlletí d'inscripció (pdf) a la Secretaria Tècnica juntament amb el justificant del pagament per transferència o l'autorització per al cobrament mitjançant targeta de crèdit.

Quota d’inscripció

Quota d’inscripció Preu
Metge soci de SEMERGEN

80€

Metge no soci

150€

Resident soci de SEMERGEN
És imprescindible que adjunteu un certificat oficial de residència.

25€

Resident no soci
És imprescindible que adjunteu un certificat oficial de residència.

65€

Estudiants medicina

Gratuïta

Metges jubilats o desocupats
Imprescindible adjuntar certificat oficial de jubilació o atur.

Gratuïta

Infermeria i altres grups

Gratuïta

Els preus inclouen el 21 % d'IVA.

Condicions generals

La quota dinscripció inclou: Documentació del Congrés, accés a sessions científiques, i cafès-pausa. Les inscripcions de pagament tenen inclòs el dinar de l'1 de juny, EXCLOUENT reconfirmació d'assistència mínim 96 h abans.

El transport no està inclòs al preu de la inscripció.

Tots els primers autors que presentin comunicació tenen beca al congrés.

Si requeriu factura, us preguem que ho indiqueu expressament al camp de facturació i que detalleu l’empresa/persona que factura, el NIF/CIF i l’adreça postal.

IMPORTANT: No es cursarà cap inscripció sense abonament previ.

Nota important: per poder remetre-us els certificats amb els crèdits concedits a les activitats científiques necessitem que ens indiqueu les vostres dades completes i el correu electrònic.

Accés identificat

Un cop inscrit, podreu accedir a la secció “El meu Congrés” a la web introduint les dades d'usuari i contrasenya que podeu obtenir mitjançant l'opció de recordar contrasenya. Recordeu que aquestes credencials d'accés estan unificades amb la plataforma i són sempre les mateixes per accedir a tots els serveis de SEMERGEN.

La informació continguda en aquest lloc web està adreçada exclusivament a professionals sanitaris facultats per prescriure o dispensar medicaments a Espanya (requereix una formació especialitzada per a la seva correcta interpretació).

Política de cancel·lació d'inscripcions

Canvis de nom
•Només es podran realitzar fins al 21 de maig de 2024. No s'admetrà cap canvi després d’aquesta data.
•Per fer un canvi de nom heu d'emplenar el butlletí d'inscripció (pdf) amb les dades del nou congressista i enviar-lo a través de l'e-mail  inscripciones@congresosemergencatalunya.com

Cancel·lacions
•Les cancel·lacions s'han de fer per escrit i han de ser comunicades a l'e-mail  cancelaciones@congresosemergencatalunya.com
•Fins al 16 d'abril del 2024: Es reemborsarà la quota d’inscripció, i es descomptarà el 25 % en concepte de despeses administratives.
•A partir del 17 d'abril del 2024: la cancel·lació de la inscripció comportarà la pèrdua del 100 % de la quota d'inscripció.
•Totes les devolucions es faran després de la finalització de l'esdeveniment i s'han de sol·licitar abans del començament. Un cop iniciat no s'acceptarà cap canvi ni cap devolució.

Formes de pagament

Mitjançant transferència bancària
És imprescindible que envieu, juntament amb el butlletí, una còpia del justificant de la transferència indicant el nom de l'esdeveniment.
Titular del compte: Viajes Genil, S.A
Entitat: Caja Rural
IBAN: ES73 3023 0110 4959 7267 1209
BIC: BCOEESMM023

Mitjançant targeta de crèdit
Seleccioneu aquesta opció en el moment del pagament. El sistema us redireccionarà a la passarel·la de pagament de l'entitat bancària corresponent.

Nota: Les despeses de canvi de moneda i transferència seran a compte del congressista.

Subscríbete a la newsletter

Mantente informado de las novedades de SEMERGEN