Informació d'inscripció

Les inscripcions es poden fer directament des del web emplenant el formulari d'inscripció (online) o bé remetent el butlletí d'inscripció (pdf) a la Secretaria Tècnica juntament amb el justificant del pagament per transferència o l'autorització per al cobrament mitjançant targeta de crèdit.

Quota d’inscripció

Quota d’inscripció Preu
Metge soci de SEMERGEN

Gratuïta

Metge no soci

70 €

Resident soci de SEMERGEN

És imprescindible que adjunteu un certificat oficial de residència.

Gratuïta

Resident no soci

És imprescindible que adjunteu un certificat oficial de residència.

Gratuïta

Els preus inclouen el 21 % d'IVA.

Condicions generals

La inscripció del Congrés inclou: Documentació del Congrés, accés a sessions científiques, i cafès-pausa.

EEl transport no està inclòs al preu de la inscripció.

Si requeriu factura, us preguem que ho indiqueu expressament al camp de facturació i que detalleu l’empresa/persona que factura, el NIF/CIF i l’adreça postal.

Procediment

Un cop completeu el procés d'inscripció, rebreu un correu electrònic de confirmació amb les vostres dades d'usuari i contrasenya. Introduint aquestes dades a l'apartat "El meu Congrés" accedireu a la vostra àrea privada on podreu consultar i gestionar la vostra activitat al Congrés.

IMPORTANT: No es cursarà cap inscripció sense abonament previ.

Nota Important: per poder remetre-us els certificats amb els crèdits concedits a les activitats científiques necessitem que ens indiqueu les vostres dades completes i el correu electrònic.

Mesures anti COVID

En compliment de les instruccions del Comitè Organitzador, per poder accedir a les instal·lacions on se celebrarà el 6è Congrés SEMERGEN Catalunya, caldrà presentar el certificat de vaccinació on s'indiqui que la vostra pauta de vaccinació ha estat completada.

Aquest certificat us serà sol·licitat abans de la recollida de la vostra documentació a la pròpia seu.

Si no presenteu aquest document no serà possible, en cap concepte, permetre-us l'accés al Congrés.

Política de cancel·lació d'inscripcions

Canvis de nom
•Només es podran realitzar fins al 31 de maig de 2022. No s'admetrà cap canvi després d’aquesta data.
•Per fer un canvi de nom heu d'emplenar el butlletí d'inscripció (pdf) amb les dades del nou congressista i enviar-lo a la Secretaria del Congrés, mitjançant el correu electrònic inscripciones@congresosemergencatalunya.com

Cancel·lacions
•Les cancel·lacions s'han de realitzar per escrit i han de ser comunicades a la Secretaria del Congrés, mitjançant el correu electrònic cancelaciones@congresosemergencatalunya.com
•Fins al 3 de maig de 2022: Es reemborsarà la quota d’inscripció, i es descomptarà el 25 % en concepte de despeses administratives.
•A partir del 4 de maig del 2022: la cancel·lació de la inscripció comportarà la pèrdua del 100 % de la quota d'inscripció.
•Totes les devolucions es realitzaran després del Congrés i han de ser sol·licitades abans del seu començament. Un cop començat, no s'acceptarà cap canvi ni devolució.

Formes de pagament

Mitjançant transferència bancària
És imprescindible que ens envieu una còpia de la transferència al correu electrònic inscripciones@congresosemergencatalunya.com, indicant el nom del congrés i del congressista. Un cop comprovat l'ingrés, es notificarà la confirmació de la inscripció via correu electrònic.
A continuació, us facilitem les dades per realitzar la transferència:
Titular de la Cuenta: Viajes Genil, S.A
Entidad: Caixabank
IBAN: ES50 2100 8639 5602 0005 4671
BIC: CAIXESBBXXX

Mitjançant targeta de crèdit
Seleccioneu aquesta opció en el moment del pagament. El sistema us redireccionarà a la passarel·la de pagament de l'entitat bancària corresponent.

Nota: Les despeses de canvi de moneda i transferència seran a compte del congressista.

Subscríbete a la newsletter

Mantente informado de las novedades de SEMERGEN