Hacerme socio

Presentació

Aviat celebrarem el 8è Congrés SEMERGEN Catalunya, que tindrà lloc a Vilafranca del Penedés el 31 de maig i 1 de juny de 2024, on compartirem experiències, coneixeiments i bones pràctiques per intentar alçar l’Atenció Primària i Comunitària.

“Fem pinya: per una Atenció Primària de qualitat”. La col.laboració i la coordinació entre els diferents nivells assistencials, la innovación i la millora contínua sense oblidar-nos de la part més humanísitca de la nostra professió: creiem que totes ells son peces clau del nostre dia a día. Per això, hem preparat un programa d’alt nivel. Ponències, actualitzacions, taules rodones, tallers d’habilitats i comunicacions orals ens serviran per l’abordatge de temes d’actualitat i d’interés.

A més a més, el congrés serà una oportunitat per gaudir del municipi de Vilafranca del Penedés, conegut pels seus vins i caves. Sense oblidar-nos de la tradición dels “Castellers”, que consisteix en construir torres humanes amb força, equilibri i seny igual que una Atenció Primària de qualitat.

Desde aquest moment estàs convidat a venir al nostre congrés. Amb tu estem segurs de què será un èxit i una experiència enriquidora per a tots.

Si teniu algún dubte o consulta, no dubteu en contactar-nos a través del correu electrònic o del telèfon que apareixen al final d’aquesta carta.

Rep una cordial salutació de part del comitè organitzador.

Presidents del 8è Congrés SEMERGEN Catalunya
Gustavo Jurado Hamud
Vanesa Leon Rel

Subscríbete a la newsletter

Mantente informado de las novedades de SEMERGEN