Normativa inscripció a tallers

  • La inscripció a tallers s'habilitarà el dia 24 de maig a les 13:00 hores.
  • Els tallers estan limitats en places, segons el format de cada activitat o les característiques de la sala. Per això, a la inscripció als tallers es respectarà estrictament l'ordre d'inscripció per a l'assignació de places.
  • La inscripció en línia es realitzarà únicament a través del web: https://semergen.es/congresocat/ fins el dia 6 de juny de 2022. Passada aquesta data, les inscripcions es realitzaran a la seu, el dia que comença el Congrés.
  • Els congressistes podran visualitzar els tallers als quals s'hi han inscrit a través de l'àrea personal ubicada al web del Congrés: https://semergen.es/congresocat/: l'elecció dels tallers s’haurà de fer a través d'aquest web i les actualitzacions també es poden consultar a la mateixa.
  • La Secretaria tècnica es reserva el dret de fer els canvis oportuns. Us informem que, un cop inscrit als tallers seleccionats, aquests no podran ser modificats des del web. Si voleu fer algun canvi, envieu la vostra petició a talleres@congresosemergencatalunya.com
  • L'entrada a les sales dels tallers amb inscripció prèvia es realitzarà a l'hora indicada al programa científic o a la senyalització que modifiqui aquest horari per necessitats organitzatives. Si un cop transcorreguts cinc (5) minuts de l'hora d'inici del taller les persones inscrites al mateix o a la llista d'espera no es troben presents a l'accés a la sala, es donarà pas a aquells congressistes que, tot i no estar-hi inscrits, tinguin interès a assistir-hi, i quedaran anul·lades totes les inscripcions que en el moment del començament de l'activitat no s’hi trobin presents.
  • Per a qualsevol consulta o dubte respecte a la política de tallers, podeu consultar-la a talleres@congresosemergencatalunya.com o al telèfon de la Secretaria tècnica (958203511).

Nota 1: A mesura que la quota de les activitats es vagi completant, aquestes desapareixeran de la plataforma d'inscripció als tallers, i es podrà fer inscripció als tallers al Congrés, sempre que hi hagi places disponibles.

Nota 2: L'elecció de tallers a través del web només es podrà fer un cop, per la qual cosa us preguem que reviseu els tallers seleccionats abans de fer l'enviament. En cas de no seleccionar correctament els tallers, haureu de posar-vos en contacte amb la Secretaria tècnica: talleres@congresosemergencatalunya.com

Nota 3: És de degut compliment l'assistència al 100 % de les activitats per poder obtenir l'acreditació un cop l'Acreditació hagi estat resolta per part de l'entitat proveïdora.

Subscríbete a la newsletter

Mantente informado de las novedades de SEMERGEN