Normativa inscripció a tallers

  • La inscripció a les activitats pràctiques s'habilitarà el dia 18 de abril a les 13:00 hores.
  • Les activitats pràctiques estan limitats en places, segons el format de cada activitat o les característiques de la sala. Per això, a la inscripció a les activitats pràctiques es respectarà estrictament l'ordre d'inscripció per a l'assignació de places.
  • La inscripció en línia es realitzarà únicament a través del web fins el dia 6 de maig de 2023. Passada aquesta data, les inscripcions es realitzaran a la seu, el dia que comença el Congrés.
  • Els congressistes podran visualitzar les activitats pràctiques als quals s'hi han inscrit a través de l'àrea personal ubicada al web del Congrés l'elecció dels activitats pràctiques s’haurà de fer a través d'aquest web i les actualitzacions també es poden consultar a la mateixa.
  • La secretaria tècnica es reserva el dret de fer els canvis oportuns. Us informem que, un cop inscrit a les activitats pràctiques seleccionats, aquests no podran ser modificats des del web. Si voleu fer algun canvi, envieu la vostra petició a talleres@congresosemergencatalunya.com 
  • L'entrada a les sales dels activitats pràctiques amb inscripció prèvia es realitzarà a l'hora indicada al programa científic o a la senyalització que modifiqui aquest horari per necessitats organitzatives. Si un cop transcorreguts cinc (5) minuts de l'hora d'inici del activitat pràctique les persones inscrites al mateix o a la llista d'espera no es troben presents a l'accés a la sala, es donarà pas a aquells congressistes que, tot i no estar-hi inscrits, tinguin interès a assistir-hi, i quedaran anul·lades totes les inscripcions que en el moment del començament de l'activitat no s’hi trobin presents.
  • Per a qualsevol consulta o dubte respecte a la política de activitats pràctiques, podeu consultar-la a talleres@congresosemergencatalunya.com o al telèfon de la Secretaria tècnica (958203511).

Nota 1: A mesura que la quota de les activitats es vagi completant, aquestes desapareixeran de la plataforma d'inscripció a les activitats pràctiques, i es podrà fer inscripció a les activitats pràctiques al Congrés, sempre que hi hagi places disponibles.

Nota 2: L'elecció de activitats pràctiques a través del web només es podrà fer un cop, per la qual cosa us preguem que reviseu a les activitats pràctiques seleccionats abans de fer l'enviament. En cas de no seleccionar correctament els tallers, haureu de posar-vos en contacte amb la secretaria tècnica: talleres@congresosemergencatalunya.com

Nota 3: És de degut compliment l'assistència al 100 % de les activitats per poder obtenir l'acreditació un cop l'Acreditació hagi estat resolta per part de l'entitat proveïdora.

Subscríbete a la newsletter

Mantente informado de las novedades de SEMERGEN